Hårdilemma, part II

Etter at jeg fikk en kommentar fra en frisør i kveld på dette hårinnlegget tenkte jeg at jeg skulle komme med en aldri så liten oppdateringspost til dere som har levd i åndeløs spenning.

Siden sist har jeg funnet meg en fast frisør, trur eg. Det startet med at jeg fulgte venninne Caterina til frisøren en lørdag (det var visst tryggest å ha følge), og Caterina ble så fin på håret at vips fikk jeg ut fingeren og fikk bestilt meg en time der jeg også.
Noen dager senere fikk jeg stusset bort alt det slitte fra håret mitt. Før det ble fønet tok hun i en hårolje fra Sexy Hair, som gjorde håret utrolig fint. I tillegg la hun det over i en sideskill, og det var greit med forandring etter å ha hatt gammel-vane-midtskill lenge.
Jeg nevnte det med avfarging og forventet å bli frarådet på det sterkeste, men hun var rett og slett enig. Hårfargen min nå er for mørk. Hun sa at det var klart at avfarging kunne slite litt på håret, men det kunne til og med være en fordel når det skulle settes opp på den store dagen, da det ville bli enklere å jobbe med. Med nok kuring og pleie ville ikke dette bli noe problem.
Og rødskjær skulle jeg ikke bekymre meg for, da håret uansett ville bli farget i en lysere tone etter avfargingen. Meningen er uansett ikke å bli blondblond. Bare litt mindre brunsvart, og litt nærmere min opprinnelige hårfarge.

Og i kveld fikk jeg altså tips fra en annen frisør i den forrige hårbloggposten om noe som heter blondorvask. Skal sjekke ut det også med den nye frisøren, jeg.

Hold pusten, folkens! Om det blir mislykket får dere i det minste noe å le av.

Jeg får forresten endel treff fra søk på bryllupsfrisyrer. Dette må jeg ta på alvor, så i morgen skal jeg grave frem mine favorittfrisyrer for alle hårlengder.
Men først; sove. Hverdagslivet har tatt fra meg piffen, og jeg kan like gjerne finne sengen før en ny dag truer.

0 Responses to “Hårdilemma, part II”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Linda twitrer

Feil: Twitter svarte ikke. Vennligst vent noen minutter og last denne siden på nytt.

Oppgi din e-postadresse, og du får beskjed om nye innlegg.

Bli med blant 811 andre følgere

Hyggelig at noen stikker innom!

  • 65 957 besøk siden august '10

Bloggurat

Bloggurat

%d bloggere liker dette: