Èn uke igjen og ut…spist!

Forrige helg var det ny Arendalstur. Vi snakket med med solisten til kirken. Kjolen ble levert for damping og klargjøring. Vi hadde et møte med folka på selskapslokalet og toastmaster. Vi føler at vi er i de tryggeste hender. Johnnyboy bekymrer seg mest for været – den eneste tingen vi ikke kan kontrollere.

Også i dag, da! Hoi hoi! Forlover-Kristine bor på vestlandet, og har for noen uker siden annonsert at hun kommer til Oslo denne helgen, og at det vil bli en venninnedag i dag. Og det ble en aldeles perfekt dag for meg. Noen kunne ikke komme av diverse årsaker, men det ble uansett veldig hyggelig. Dagen startet med at jeg ble geleidet inn en dør og opp til manikyr hos Karl Johan Hudpleie. Fin, fransk manikyr. Shellac, så dette blir selveste bryllupsmanikyren. Da nærmer det seg altså! Turen gikk videre til Birkelunden. Musikkens dag, så fullt av mennesker, strålende vær og der møtte jeg flere fine venninner. Sitte på pledd, spise jordbær og pludre.

Alle leste opp brev som var skrevet til meg av fine damer jeg kjenner. Jeg var tårevåt bak solbrillene og måtte gjette hvem som hadde skrevet.

Videre til italiensk restaurant (Trattoria Popolare) med nydelig mat og rar sjokolade. Fin, fin dag. Etter vi brøt opp ved restauranten avsluttet noen av oss med et glass ute på en lokal restaurant på Kolbotn.

Siden jeg er en sånn der avholdsperson så var det veldig alkoholfritt til utdrikningslag å være. Jeg var bare mett, fornøyd og veldig glad for at jeg har venninner som er så nedpå at de sparer meg for innøving av aerobicnummer som fremføres til allmenn, pinlig beskuelse. Ingen kyss som skulle selges. Ingen harry limousine, ikke trippe rundt i billig slør og tiara. Ingen strikkhopp, sangstudio eller andre klamme ting. Bare sol, laidback stemning og morsomme historier.

Takk, damer!

(Akkurat nå sitter Johnny ved siden av og ser på fotballkamp. Han kommenterer absolutt alt, forklarer ting, og tror tilsynelatende at jeg lytter til det han sier. Yeah right.)

Reklame

4 Svar to “Èn uke igjen og ut…spist!”


 1. 1 Lise juni 4, 2011, kl. 9:20 pm

  Det høres ut som et helt perfekt uthikkingslag, Linda. Lykke, lykke til, når er det jammen ikke mange dagene igjen!

 2. 3 Heidi Peidi Kelly juni 4, 2011, kl. 10:01 pm

  Nå måtte jeg inn hit å lese igjen, det er en højdare hver gang! 🙂
  Ville egentlig bare si at bryllupsdatoen din har satt seg på hjernen min, så den plopper inn støtt og stadig. Hvis du noen gang skulle finne på å glemme datoen (selv omdet er mannens lodd), så erdet bare å spørre. 😉

  I går kjørte jeg forbi Tromøy kirke, og tenkte på deg, og at til lørdag står du der og sikkert er nydelig.

  Ønsker så veldig masse lykke til!!! 🙂

 3. 4 Avil juni 7, 2011, kl. 8:34 pm

  Eg er framleis nervøs for at du eigentleg er lei deg for at du ikkje måtte gå med Borat-drakt.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Oppgi din e-postadresse, og du får beskjed om nye innlegg.

Bli med blant 811 andre abonnenter

Hyggelig at noen stikker innom!

 • 66 401 besøk siden august '10

Bloggurat

Bloggurat

%d bloggere liker dette: