De vanskelige valgene

Nå som bryllupet er unnagjort, roen har senket seg for fullt og vi har kost oss på bryllupsreise har det dukket opp et stadig tilbakevendende tema. Vi har ikke kommet unna, selv om vi har forsøkt å holde det på avstand en stund.

Hva skal jeg gjøre med håret mitt nå?

Vi har snakket og snakket. Ja, jeg har kanskje snakket mest. En dag sendte jeg melding til min forlover med følgende:
Bryllupsreise er supert, og Johnny er fin på alle punkter bortsett fra å drøfte min kommende frisyre.
Han skjerpet seg adskillig etter at hun svarte medfølende:
Han er fæl!

Håret mitt er langt nå. Lengre enn på flere år. Det hadde vært fint med noe kort og kult som ikke tok så lang tid å tørke. Men så er jeg så barnslig glad i krøller. Sånn som håret mitt er nå så virker det så livløst uten styling og stæsj. For et par år siden kjøpte jeg meg krøller for første gang siden 80-tallet, og angret ikke. Så i går ble avgjørelsen tatt. Vi følte oss roligere med en gang.
Nå sitter jeg i en frisørstol i Palma med hodet fullt av spoler. Flere har beroliget meg med at spanske frisører både er gode og rimelige. Denne er ihvertfall rimelig, så gjenstår det å se hvor god hun er. Det virker som hun er sur på meg, men jeg velger å tro at det bare er fordi jeg ikke snakker spansk, og hun selv ikke kan et ord engelsk. Vår kommunikasjon har hittil begrenset seg til at jeg sa «grande!» da hun holdt opp spolene og prøvde å vise med fingrene hvor store jeg ville ha de.

Mens jeg sitter her har Johnny atter en gang reist opp til Valldemossa for å besøke klosteret der. Vi skal møtes i ettermiddag for middagsdate. I tilfelle han ikke liker krøllene tenkte jeg å kjøpe en ny kjole også når jeg er ferdig her. Må bare ikke gå i samme felle som i Krakow;
Jeg skulle shoppe, mens Johnny skulle på en klassisk konsert, og middag sammen etterpå. Jeg kjøpte fin kjole på Zara. Uten å prøve riktignok, men fargen var fin, og størrelsen var min. Jeg kjøpte ny hårspray også. Da jeg kom på hotellrommet tok jeg på kjolen. Den hadde veldig merkelig fasong og var litt uformelig. Da jeg dobbeltsjekket størrelsen fikk jeg se at jeg hadde kjøpt gravidkjole. Jeg var fast bestemt på at jeg skulle faenmeg ha på ny kjole den kvelden, så jeg strammet opp med belte så godt jeg kunne. Stiler håret litt og avsluttet med hårspray. Da jeg hastet ut for å møte Johnny kastet jeg et blikk i speilet. Hårsprayen var en glitterspray. Jeg var et juletre med posekjole. Komplimentene haglet ikke den kvelden, men vi hadde det hyggelig.

Så får vi se hvordan denne siste kvelden i Palma blir.

Reklame

7 Svar to “De vanskelige valgene”


 1. 1 Line juni 23, 2011, kl. 3:56 pm

  He-he artig historie, been there – done that, det som var så trist, var at jeg hadde dritfine krøller i en uke, og etter det datt de sammen og håpet så bare slitt ut.
  Men du har jo noe kraftigere hår enn meg så håper det holder seg litt lenger.
  Gleder meg til å se deg igjen ! Kos dere, hils Johnny. Klem fra en regntung St.hans. Vi griller uansett, finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær – er det ikke det dem sier ?

 2. 3 Vibeke juli 6, 2011, kl. 8:31 am

  Hei!

  Jeg har kommet inn på denne bloggen gjennom et innlegg du hadde på en tidligere blogg om laseroperasjon som du fikk i gave da du ble 25. Jeg har noen spørsmål til deg, så jeg setter veldig pris på om du kan sende en mail til langhellevibeke@hotmail.com. Hadde vært supert om du kunne sende meg en mail slik at vi kom i kontakt.

  Hilsen Vibeke.

 3. 4 Ida Blix august 17, 2011, kl. 9:42 pm

  Er det helt slutt på bloggingen din nå? 😦

 4. 5 Avil august 23, 2011, kl. 10:15 pm

  Eg har sett nytt hår. Det er så fint!

 5. 6 Ingunn april 25, 2013, kl. 1:07 pm

  Men hvordan ble egentlig sveisen i bryllupet? Vielse-bildet viser jo bare bakfra! 🙂

 6. 7 Eskild212 mars 2, 2017, kl. 12:00 pm

  Haha, ingen burde si sånt om håret til sin kommende 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Linda twitrer

Feil: Twitter svarte ikke. Vennligst vent noen minutter og last denne siden på nytt.

Oppgi din e-postadresse, og du får beskjed om nye innlegg.

Bli med blant 811 andre abonnenter

Hyggelig at noen stikker innom!

 • 66 367 besøk siden august '10

Bloggurat

Bloggurat

%d bloggere liker dette: